avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Consum curent electric neplatit de 12 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Consum curent electric neplatit de 12 ani

Curent...

Chiar in dimineata asta m-am trezit cu enel si 2 politisti in casa mea.. care vroiau sa verifice curentu ... vreau sa mentionez anumite chesti care ma sprie .

Eu am contract pe casa de 1 an de zile. aproape ...... insa la curent nu am nici un contract inaintea mea a stat multe persoane locuiesc la casa iar Contoru avea multe numrepe el ..... La care dansu mi-a spus ca eu voi palati tot ce s-a consumat pe el este din 98 Countoru ...... Mi-a luat decalratie , am semnat toate actele care m-a pus sa le semnez si mi-a spus casa astept o luan doua pana vine rezultatu de la mai mari Curentului ...Chestia e in felu urmator eu le-am spus celor de la renel ca eu locuiesc doar de un an de zile in casa asta si nu am contract la curent nu am platit nicidata curentu .. LA Ce sa ma astept ? Eu am probleme cu justita am 2 ani si 6 luni suspendare :) ???
Cel mai recent răspuns: AndreeaOMazilu , utilizator 11:35, 16 August 2014
Intai asteptati sa vedeti ce va vine de plata si va veti judeca cu ei daca va fi cazul. Nu va faceti griji in privinta laturii penale.
De obicei dupa 3 luni de neplata Enel-ul taie alimentarea , in cazul asta de ce s-a asteptat 12 ani ? Daca nu sunteti titular de contract demonstrati cu martori in instanta de cand v-ati mutat iar o expertiza sa stabileasca cate familii sunt alimentate prin acel contor iar costurile pentru anul cat ati locuit acolo sa fie impartite.
Ionghidon a scris:

.. Este o casa cu mai multi locuitori .. sunt 6 famili e lunga .. Baraca e pe caz de demolare.. dar am aproape 2 3 ani .. iar in urma cu un an de zile mi-am facut contract pe numele meu doar la chirie. ca doar atata am putu face.. ...chestia cu, curentu nici cei care au stat inainte nu plateau curentu e undeva la periferia orasului un cartier mic... Ce ma sperie pe mine e ca am ceva probleme cu legea .. iar chestia asta se incadreaza la furt | Vreau sa stiu.. ce se intampla cand vine rezultatu ? le-am spus ca eu stau doar de un an de zile si ei miau spus ca atunci voi palti pe un an de zile... mi-au facut poze in casa la televizor bec aeroterma si un reseu improvizat... contoru e dezastru cu el sunt 12 ani sau mai bine de cand merge intr-una si nu a fost paltit :)

se incadra la furt daca erati legat fraudulos la reteau de distributie , atata timp cat e contorizat nu-i nimic ilegal
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu am auzit ca notarul sa ceara dovada achitarii curentului.

Parintii mei vand un apartament, iar notarita a cerut factura la zi de la Enel, deci este o procedura normala din punctul meu de vedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum te lupti cu abuzurile enel? Cristianl05 Cristianl05 Buna ziua, as dori sa stiu daca exista sanse de reusita pentru un proces contra Enel bazat pe situatia urmatoare pentru care prezint cateva detalii. O ... (vezi toată discuția)
Furt curent Nafets Nafets Am cumparat o proprietate si am inceput renovarile. Cu aceasta ocazie am gasit o instalatie de furat curent din retea, inainte de contor. Proprietatea o am de ... (vezi toată discuția)
Contor curent masluit Adina_AdinaB Adina_AdinaB Buna ziua! Nu stiu daca am ales corect categoriile forum... In fine, problema mea este urmatoarea: anul trecut in 2013 am cumparat un apartament, la incheierea ... (vezi toată discuția)