avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit? Pe ce....??
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit? Pe ce....??

Nu detineam nici o propietate mobila sau imobila ,la aceea data iulie 2012 cand m-am pomenit cu o somatie de plata a impozitului in valoare de...1200 ron,cerand lamuriri de la administratia financiara,s-a sters in totalitate in luna Noembrie, in Decembrie a aceluiasi an am cumparat o masina,o data cu inscrierea ei in 17 Decembrie,si in 7 Ianuarie 2013 ,minune....a aparut iarasi o suma de data aceasta 450 ron,dar nu mai este impozit.....ci este amenda......,iarasi am cerut explicatii,deoarece,plecat fiind din tara in ultimii 8 ani,nu am avut nici o contraventie,amenda nici in tara nici in strainatate,si pot astepta mult si bine de atunci ca nu ......mai dispare,dar nici nu mi se raspunde,ba mai mult mi s-a interzis accesul pe sitteul primariei,asa ca nu mai pot pune....intrebari,ce imi ramane de facut in aceasta situatie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 17:18, 19 August 2014
Cu placere. Sa va fie de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sã mã plâng pentru cã nu am primit rãspuns de la csm? Just-drept Just-drept In cazul in care am trimis o plangere catre CSM impotriva unui magistrat care in loc sa lucreze si sa respecte legea in vederea solutionarii,bazandu-ma pe ... (vezi toată discuția)
Cum se sanctioneaza lipsa raspunsurilor la petitii si cereri de informatii publice? Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Fac petitii si atat Primaria sector 4 cat si Sectia 26 politie Bucuresti refuza sa raspunda la 1. Petitie 2. Cerere informatii cu caracter ... (vezi toată discuția)
Tergiversare solutionare petitie/plangere Alexandru0312 Alexandru0312 Tergiversare solutionare Petitie/Plangere Buna ziua, Daca functionarii unei primarii tergiverseaza solutionarea unei Petitii/Plangere(mai mult de 3 luni ... (vezi toată discuția)