avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara retroactiv
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara retroactiv

buna ziua! conform noului cod civil pensia alimentara se poate plati retroactiv,de la data in care s-a stabilit paternitatea copilului? Cand am intentat procesul pentru paternitate nu am cerut si pensia de intretinere #-o...multumesc !
Pensia de intretinere se plateste de la data introducerii actiunii in obligare la plata pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn si pensie de intretinere intr-un singur proces costingh costingh buna ziua. care sunt pasii care trebuie urmati in obtinerea de catre mama a unei pensii alimentare pentru un minor din afara casatoriei, nerecunoscut de tata. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cand tatal se afla in concediu de paternitate amaliamatei amaliamatei Tatal fiicei mele s-a recasatorit si se afla in concediu de paternitate pt copilul rezultat din aceasta casatorie.Fiicei mele nu i-a platit niciodata pensie ... (vezi toată discuția)
Cum pot face pentru a obtine pensia alimentara de la tatal copilului nerecunoscut de 3 ani? ioana_d2008 ioana_d2008 Buna seara!Tatal biologic al copilului meu nu si-a recunoscut copilul de la nastere pana in prezent,adica 3 ani,deci nu a participat nici cu pensie alimentara ... (vezi toată discuția)