avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari rca

cum pot deveni agent de asigurare ? (polite rca)
Cel mai recent răspuns: doru_s , utilizator 13:52, 9 Mai 2011
Am tot cautat un RCA ieftin si am tot sapat prin tot netul. Pina la urma cel mai ieftin RCA l-am gasit la unii City Insurance [ link extern ]
Cred ca sunt noi. A auzit cineva de ei?
Sau sa imi fac pentru ca si asa nu ma intereseaza, eu mi-am facut datoria, am RCA restul sa se descurce pagubitul cu ei.
Daca era casco mai ziceam sa imi fac probleme.
Aici este calculator pret RCA
[ link extern ]
unde poti afla pretul si cumpara online..... sa imi fac? in 3 zile imi expira polita veche ...
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
doru_s, utilizator
si cred ca mai nou ai dreptul sa faci asigurari pentru un singur asigurator :stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ref.la asigurarea auto rca : intrebarea 1 : polita ... voicudamian voicudamian Buna ziua, ref.la asigurarea auto RCA : Intrebarea 1 : polita mea RCA pe 6 luni expira pe 8.01 2022. Nu dispuni de bani sa inchei deocamdata o noua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in cazul in care asigurarea rca este facuta la city ... Mihaela.Trasnitu Mihaela.Trasnitu Buna ziua. In cazul in care asigurarea RCA este facuta la City Insurance si este valabila pana pe 14 septembrie 2022 as dori sa stiu daca ramane valabila pana ... (vezi toată discuția)
În urma unui accident pe cine sa dau în judecată pentru recuperarea ... mircea_av mircea_av În urma unui accident pe cine sa dau în judecată pentru recuperarea prețului mașinii fărâmate, în dauna totala ,pe city insurance sau pe cel ce m-a ... (vezi toată discuția)