avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Suntem 4 frati cu o cota indiviza 1/4 din masa succesorala, cum pot iesi#-o daca unul sau doi dintre frati nu se prezinta la notariat? :hm:

P.S As dori raspunsul pe e-mail, adresa este costystanescu89@yahoo.com:D
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:13, 18 August 2014
Il chemati in judecata si cereti sa se imparta asa cum va doriti.
Da, in astfel de cazuri nu se poate decat prin instanta.
Este indicat ca actiunea sa fie foarte bine redactata cu o motivare precisa pentru a nu se ajunge la situatii neplacute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema delicata cu privire la o mostenire gyilus gyilus Buna ziua! Va rog din suflet sa-mi dati un sfat, ce trebuie sa fac in cazul acesta, ca sa nu fac nimanui rau. Mama mea a murit in ianuarie 2012, pana la ... (vezi toată discuția)
Refuz conditii succcesiune mi80mi mi80mi Buna ziua. Ma numesc Mimi si problema mea este urmatoarea: matusile mele doresc da dezbata succesiunea in urma bunicilor decedati si eu sunt mostenitorul ... (vezi toată discuția)
Speta 1 buna ziua! 1. sunt 4 frati (1 fata si 3 baieti) – parintii ... SANTIER SANTIER Speta 1 Buna ziua! 1. Sunt 4 frati (1 fata si 3 baieti) – parintii decedati. 2. S-a dezbatut mostenirea dupa ultimul parinte si au primit de la notar ... (vezi toată discuția)