avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vaduva beneficiaza de pensie de urmas....?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vaduva beneficiaza de pensie de urmas....?

Mama mea este vaduva de 11 ani.Poate beneficia de indemnizatie de urmas si daca da,ce trebuie facut? Sau care sunt conditiile pentru a se incadra la aceasta pensie? Mentionez ca nu s-a recasatorit...
Ultima modificare: Duminică, 17 August 2014
Lorisor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Izabela Izabela , utilizator 21:48, 7 Ianuarie 2020
Buna seara Mamica are 54,ani Nu are carte de munca Taticu a Decedat si el avea Pensie se poate acorda Pensie de urmas sau numai acelea 6luni de pensie De oare ce nu are Varsta de pensionare Va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas copoeru copoeru in urma decesului pensionarului sotia are dreptul la pensie de urmas? are vechime in munca 17ani ,varsta 56 si 6 copii.am vazut la tv ca se considera 2 ani pt ... (vezi toată discuția)
Pensionare sperantzula sperantzula va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:Am 58ani, vaduva din 2011, am 19 ani munca in carte de munca, doresc sa stiu cand am dreptul la pensionare de ... (vezi toată discuția)
Persoana fara venit Aurelian1974 Aurelian1974 ma numes S.A. sunt inginer si am 40 de ani ! in anul 2014, in luna octombrie, tatal meu , pensionar din 2003, in virsta de 63 de ani a decedat. Mama mea in ... (vezi toată discuția)