avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exceptie de neconstitutionalitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exceptie de neconstitutionalitate

As vrea sa adresez o intrebare : acum cateva luni mi s-a suspendat permisul de conducere pentru depasirea vitezei legale cu mai mult de 50 km/h,si anume pentru faptul ca circulam cu 102 km/h...
Actiunea am pierdut-o la fond si nici nu-mi mai fac iluzii ca mai pot castiga la recurs.
Problema pe care o am este ca sotia mea este insarcinata(in trecut a mai pierdut o sarcina in luna 8-a...) si din 3 in 3 saptamani trebuie sa fac drumuri la Bucuresti la consultatie(noi suntem din Tg-Jiu si doctorii de aici...mai bine nu mai zic).
Trebuie sa fac cumva sa o mai "lungesc"cum se zice si singura idee a fost sa introduc o exceptie de neconstitutionalitate,in ideea ca sa se trimita dosarul la ICCJ si astfel sa mai trag de timp.
Ma puteti ajuta cu o idee de exeptie de formulat?(adica sa nu mi se respinga cererea).
Va multumesc!
Are dreptate colegul Claudiu. E aparare de fond. In speta, exceptia de neconstitutionalitate ar putea privi doar situatia in care norma in temeiul careia ati fost sanctionat (ori procedura instituita de acea norma) ar contraveni unei prevederi sau unui principiu constitutional, ceea ce nu este cazul.
Ultima modificare: Vineri, 22 Mai 2009
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiză împotriva aparatului radar al poliției cezarad cezarad Vă rog să îmi spuneți și mie cum aș putea combate proba cu înregistrarea de pe apartul radar al Poliției ? Să presupunem că pe înregistrări nu se ... (vezi toată discuția)
Radarele politiei Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Un cetatean a fost surprins de radar circuland cu viteza pe un segment de drum unde limita este de 50 Km/h si i s-a comunicat ca ar fi avut 102 km/h. I ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda viteză Busugaby Busugaby Am fost sancționat pentru viteza de 152 km/h pe limita de 100km/h, mentionez ca mașina de poliție era în mișcare și avea și viteza mare, peste 80 km/h ... (vezi toată discuția)