avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se procedeaza la anularea unei imputerniciri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se procedeaza la anularea unei imputerniciri imobiliare?

Cum procedez pentru anularea unei imputerniciri imobiliare? intreb, deoarece am fost la notarul care am incheiat aceasta imputernicire pentru a o anula si mi-a spus ca nu se poate decat prin instanta judecatoreasca.
Am 61 de ani, nu am rude ... mai exact am o verisoara stabilita in franta. Imputernicirea este data pt ingrijire si dupa decesul meu sa poata instraina locuinta. D-na avocata doreste sa instraineze locuinta acum., eu nefiind de acord. Da, dispune de pensia mea, daca nu ii dau pensia ma loveste...s-a intamplat acest fenomen. Mai mult, nu am acces la baie, merg la diversi prieteni sa ma igeniezez(baie).

Si politia tot la instanta m-a trimis, spunandu-mi ca numai prin instanta imi pot recupera cheia sa pot intra in locuinta...inca a mea.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Marți, 19 August 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Mda.. nu e nicio imputernicire, ati semnat un contract de intretinere. Mergeti la DGASPC si cereti sprijin.
Trebuie demarat un proces in instanta pt a rezilia/desfiinta acel contract.
gi-jane2, moderator
Dar notarul poate sa imi elibereze o copie dupa acest contract? cu ce ma prezint la aceste institutii?!
Va multumesc!
:offtopic:Interventie moderator
Am rugamintea :
1.- sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema- pct.3.3 din Regulament, iar pentru continuarea discutiei aveti posibilitatea sa folositi optiuneaa "raspunde",
2.- sa nu mai editati mesajele cu litere majuscule intrucat o asemenea practica echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum- pct.1.2 din Regulament
3.- sa nu mai postati mesaje consecutive cata vreme aveti posibilitatea sa editati/completati mesajul timp de 30 de minute de la publicare- pct.1.3 din Regulament.
Multumesc pentru intelegere.
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Mergeti la notarul care a facut actul cu buletinul, cereti o copie din arhiva acestuia dupa act. daca este contract de intretinere mergeti asa cum v a spus colega mea la Asistenta sociala la Primarie . ati fost asistata la semnarea actului de un asistent social conform legii 17/2000?
Daca nu stiti ce fel de act ati semnat este greu sa dam cu presupusul. Puteati sa semnati si un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere care ste cu totul altceva decat contractul de intretinere.

Alte discuții în legătură

Notarul a eliberat socrului meu o copie a contractului de proprietate- este legal? erikka erikka BUNA SEARA Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire in data de 11 12 2012 am mers la un domn notar ptr donare de parte a spus ca totul este ok sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot sti daca ma pacalesc intermediarii care se ocupa de terenuri nationalizate flory777 flory777 am depus o notificare in urma cu 10 ani ,de restituire a unui teren ,iar acum dupa 10 ani m-am trezit la usa cu cineva care spune ca se ocupa cu rezolvari de ... (vezi toată discuția)
Cetatean italian- cumparare imobil in romania larisa91 larisa91 Dumnealui nu are buletin de Romania, dar doreste sa cumoere un apartament doar pe numele lui, dar este casatorit cu un cetatean roman. Ce drepturi ar avea el ... (vezi toată discuția)