avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Exces de alcool- am furat o sticla de vodka - cum sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Exces de alcool- am furat o sticla de vodka - cum sa procedez?

Buna Seara

Am si eu o problema acum 2 zile am baut cu niste prietenii si am ramas fara bautura si ma-m gandit eu in bautura mea din cap sa fac o prostie sa ma duc la magazin sa ii cer vanzatoarei de acolo o sticla de vodca si cand mi-a pus pe geam sa fug era un chiosc de cartier si acum dupa trezirea din betie regret maxim ce am facut nu am furat niciodata nici macar un ac si uite ca a dat hotia in mine acum si faza e ca totii mi-au zis ca acolo sunt camere si sunt si speriat voi ce spuneti sa fac?
M-as duce la vanzatoare sa ii platesc si sa imi cer scuze asa o sa si fac dar sunt speriat na nu stiu cum o sa reactioneze
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:59, 19 August 2014
Cel mai indicat ar fi sa mergeti si sa achitati datoria,cu scuzele de rigoare si cu "pata pe obraz", inainte de a fi invitat la audieri la politie pentru furt. Astfel,ar fi recuperat prejudiciul si ati putea scapa de un dosar penal. Betia nu este circumstanta atenuanta! ... Mai sunteti inca la PC?
da acum am citit mesajul dumneavoastra
Puteti sa o platiti dvs. sau sa trimiteti pe cineva sa o plateasca ca sa nu aveti cine stie ce probleme...pe loc...
Sa achitati insa la cea furata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Betia simpla incompleta ContSters57314 ContSters57314 Ce esti betia simpla incompleta? Circumstanta atenuanta sau agravanta? De ce sau cum se apreciaza? (vezi toată discuția)
Spargere geam - faptuitori sub influenta alcoolului, consecinte Gabriel1993 Gabriel1993 Buna Ziua numele meu este gabriel si am o mare problema . Acum cateva zile eram cu prieteni mei ( eram 3 + 1 minor ) intr-un bar am baut cateva pahare ne-am ... (vezi toată discuția)
Vorbe urate si amenintari Robeert Robeert Buna ziua tuturor. Deschid acest topic. Despre ce este vorba? De vreo cativa ani am in cartier doi \" pierde-vara \" care au darul bauturii. Stau toata ziua la ... (vezi toată discuția)