O angata de-a mea din data de 08.04.2014 si-a luat deja 2 saptamani fara plata, sase zile de concediu de odihna iar in data de 23.07.2014 s-a prezentat si cu un concediu medical cu diagnostic legat de vezica biliara, desi intrebata fiind de ce lipseste mi-a insiruit ceva probleme legate de sinuzita, glanda tiroida, dureri de spate. In data de 05.08.2014 a mai venit cu un C.M. dar de data aceasta legat de o cardiopatie ischemica. Bineinteles ca nu am crezut-o ca ar fi bolnava si am facut contestatie la CASMB celor doua concedii medicale. Acum astept un raspuns oficial din partea lor ca sa vad daca-i platesc primul CM. Problema este ca ea a refuzat sa-mi aduca copii dupa vreo investigatie de specialitate facuta desi mi-a spus ca are o gramada, iar eu chiar daca ar fi sa intrunesc o comisie de disciplina ca s-o verific si n-as gasi-o acasa zacand in pat ar putea bine mersi sa spuna ca a fost la doctor.Ieri mi-a spus ca are si hepatita desei nu stie ce tip, iar azi mi-a adus inca un C.M. tot cu diagnostic de cardiopatie. Nedumerirea mea este urmatoarea: NOI, ANGAJATORII CUM PUTEM VERIFICA DACA ASTFEL DE ANGAJATI DE DOUA LUNI ISI IAU CONCEDII MEDICALE PE BANI SI ISI CAUTA DE BOLI PE LA TOTI MEDICII, SA LE PLATIM C.M. , CA ALTEFL SE DUC LA ITM SI RECLAMA? OARE ESTE NORMAL ASA? CHIAR NU EXISTA NICIO METODA DE A-I CONTROLA SI A-I OPRI? MULTUMESC:sorry::sorry:
1. Dvs., ca angajator, sau comisia de disciplina nu aveti pregatirea necesara (nu sunteti medici) pentru a verifica niste acte privitoare la investigatiile medicale.
2. Asteptati raspunsul de la CASMB si apoi dispuneti.
Ajutor !
nedelcudinu
Buna ziua !
As dori sa prezint o situatie la care as dori un raspuns avizat . Ma aflu in situatia de a parasi sistemul militar obligat de prevederile ... (vezi toată discuția)