avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea amnistiei pentru mame
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea amnistiei pentru mame

Buna ziua, vreau sa va intreb , daca cei de la firma care am lucrat au gresit adeverinta in loc de net au trecut brut iar eu am incasat necuvenit (debit ) timp de 1an si jumatate dupa care cei de la plati au vazut eroarea m-au anuntat si au ajuns la suma cuvenita prin taierea acesteia beneficiez de amnistie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 20 August 2014
Proiectul de Lege a amnistiei vizeaza persoanele obligate sa restituie bani, din erori administrative.

Din proiectul de lege prezentat în dezbatere publică de Ministerul Muncii si aprobat de Guvern rezultă că doar mamele care au primit indemnizaţii pentru creşterea copilului calculate greşit vor fi amnistiate, nu şi cele care au folosit documente eliberate cu nerespectarea legii sau care au declarat lucruri neconforme cu realitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie calculata gresit FlorentinaBuzduga FlorentinaBuzduga Buna ziua. In perioada 2009-2011 , am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului in cuantumul de 85% din media veniturilor nete înregistrate în ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala constantinao constantinao Buna ziua, Imi puteti spune, va rog frumos, daca Legea privind amnistia fiscala se aplica si acelor persoane care au incasat o indemnizatie privind ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala stelutaalbinuta stelutaalbinuta Buna seara. In anul 2011-2013 am fost in concediu crestere copil incasand o indemnizatie mai mare decat cea cuvenita , deoarece doamna secretara de la ... (vezi toată discuția)