avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe dobanda bancara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe dobanda bancara

Va rog sa ma lamuriti in aceasta problema ....Dobanzile unui cont bancar- depozit se impoziteaza de fisc ? Fiscul a emis impozitarea contului bancar al mamei mele incepand cu anul 2009....Bancile nu au platit impozit la stat pentru dobanda? VA ROG, ASTEPT RASPUNS !!!!!!!!! MULTUMESC !!!!!!!!!!!

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:54, 20 August 2014
Se refera cred la contributia la sanatate pe care titularul depozitului trebuie sa o plateasca daca nu mai are alte venituri pentru care sa i se retina aceasta contributie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare dobanda depozit Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua Am o o microintreprindere platitoare de impozit pe venit care a constituit un depozit pe 3 luni. Cum se impoziteaza dobanda primita. Se declara ... (vezi toată discuția)
Dobanda cont bancar cateldestept cateldestept O societate are contul curent la banca si un depozit bancar. Dobanzile sunt considerate venituri din investitii si se impoziteaza cu 16% ? (vezi toată discuția)
Impozit venituri din dobanzi patipatason patipatason buna ziua o microintreprindere care a facut un depozit pe 3 luni cum impoziteaza dobanda primita (am inteles ca banca nu retine impozit la depozite deoarece ... (vezi toată discuția)