avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie de crestere si ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie de crestere si ingrijire copil

Buna ziua,
Veniturile din chirii (contract de inchiriere ) pot fi luate in calcul indemnizatiei pentru cresterea si ingrijirea copilului ?
Mentionez ca pe langa salariu mai am un contract de inchiriere a unui aprtament.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 18 Mai 2009
legea spuna: persoanele care, în ultimul an anterior datei naşterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit
parerea mea este ca venitul din contract de inchiriere nu este venit profesional, desi este supus impozitarii.
Veniturile din chirii nu intra in categoria veniturilor profesionale care se iau in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru CIC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza calcul indemnizatie crestere copil DOAR_NOI DOAR_NOI As dori va rog raspuns la urmatoarea situatie: - in ultimile 12 luni anterior datei nasterii copilului am realizat urmatoarele venituri : dintr-un C.M. cu ... (vezi toată discuția)
Pot primi indemnizatie de crestere copil doar cu drepturi de autor? livia baciu livia baciu Nu am lucrat cu carte de munca insa am un contract de drepturi de autor in valoare de 50 000 ron. Pot beneficia de cei 85% pt indemnizatia de crestere copil? (vezi toată discuția)
Modalitate calcul indemnizatia cic 85% ARES99 ARES99 Buna ziua Sotia mea urmeaza sa nasca pe 15.11.2009, este in prenatal din 01.10.2009 si urmeaza sa intre in cic pe 04.02.2010; in calculul indemnizatiei pt ... (vezi toată discuția)