avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Decizie Curte Conturi
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Decizie Curte Conturi

Buna ziua. Am si eu doua intrebari la care va rog sa-mi rapsundeti, daca se poate, cu articole de lege:
1. In cate exemplare originale se intocmeste o decizie emisa de o institutie publica? Directorul nu vrea sa semneze decat un singur exemplar original, restul sa facem copii.
2. In urma unei deciziii a Curtii de Conturi am primit de la ministerul de resort o adresa prin care ni se impune sa recuperam niste sume impuse de Curtea de Conturi in sarcina unor salariati. In situatia in care am contestat la Tribunal Decizia Curtii de Conturi (dupa proceduri prealabile), asteptam pronuntarea Instantei sau punem in aplicare adresa Ministerului cat mai curand posibil?
Cel mai recent răspuns: dragota , utilizator 14:01, 6 Noiembrie 2014
Decizia se intocmeste in cel putin 4 exemplare.1ex Prefectura,1ex secretar,1 ex personalul-salarizarea 1ex persoana in cauza adica celei care i se face imputarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu circulatia documentelor intr-o institutie oanaportar oanaportar In numele institutiei, toti salariatii fac Adrese, Raportari, Cereri, etc., fie catre Trezorerie, fie instantelor de judecata, fie catre Consiliul Judetean ... (vezi toată discuția)
Ce fel de exemplare se vor emite? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rugăm frumos să ne lămuriți cu privire la felul exemplarelor emise în cazul unei Decizii interne. Decizia se emite doar în ... (vezi toată discuția)
Retineri salariale nelegale in timpul sarcinii pirina pirina am primit o decizie prin care mi se impune sa returnez lunar suma de 620 lei. Fiind netemeinica si nelegala aceasta decizie am actionat in instanta dar am ... (vezi toată discuția)