avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe alocatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe alocatie

Buna ziua ,mi s_a pus poprire pe conturi ,nu am decit alocatia pe card,nu lucrez deocamdata,am inteles ca e ilegal sa imi blocheze alocatia,am fost sa cer explicatii la banca,dar...am fost trimisa la plimbare.Ce pot sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:39, 21 August 2014
mergeti la executor sa trimita adresa la banca pt a va lasa sa ridicati alocatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire - abuzuri? allonzo allonzo Am cateva intrebari legate de popriri. ANAF a dat un ordin pe 17.10 prin care imi lua prin executare silita 4000 lei, regularizare impozit PFA. A trimis ... (vezi toată discuția)
Executare cont salariu si salariu la angajator in acelasi timp adi1404 adi1404 Buna ziua, Am si eu o intrebare si as avea mare nevoie de un raspuns. Am o poprire pe salariu pusa la angajator pt un credit de nevoi personale. Din salariu ... (vezi toată discuția)
Poprire dubla adi1404 adi1404 Buna ziua, Am o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu o speta legata de popriri. Pe salariul meu sunt deja 2 popriri puse, in contul de salariu se ... (vezi toată discuția)