avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Poti beneficia de indemnizatia de crestere a copilului chiar daca pe parcursul celor 2 ani de concediu mai realizezi si venituri din vanzarea unor imobile sau din chirii?Si daca in anul anterior nasterii copilului ai realizat pe langa venituri salariale si alte venituri din vanzarea de imobile sau din chirii mai poti lua aveasta indemnizatie,trebuie sa declarii si aceste venituri adiacente ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:22, 21 August 2014
1. Pe perioada de cocediu crestere copil (CCC) nu puteti obtine venituri profesionale, din cele care se iau in calculul indemnizatiei pentru CCC.

2. Veniturile din vanzarea unor bunuri imobile sau din inchirierea acestora nu sunt venituri profesionale si le puteti cumula cu indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ruicar2008 ruicar2008 sint gravida in luna a treia,pe linga venitul realizat din salariu mai am un apartament pe care l-am inchiriat .doresc sa stiu daca pot pierde indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Venituri suplimentare indemnizatiei cresterii copilului cristinatoma75 cristinatoma75 Buna ziua! Daca am realizat venituri din activitatea de asigurari peste cele din CCC, avand \\"contract agent\\" asigurari, veniturile fiind foarte mici in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil camilecu camilecu Buna ziua , as dori sa va intreb cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul in care sunt angajata cu un salriul de 15oo ron/luna , si ... (vezi toată discuția)