avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respins cererea de lãmurire dispozitiv. Obiect cerere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respins cererea de lãmurire dispozitiv. Obiect cerere ; grupa a-IIa de muncã

Bună ziuă,
V-aş ruga să mă lămuriţi în următoarea problemă. În 2010 am obţinut grupa a II-a de muncă, iar anul acesta în iunie am depus la tribunal o cerere de acordare a procentului de 100%. Am primit o citaţie să mă prezint la tribunal în data de 03.09.2014, deoarece este perioada vacanţei judecătoreşti. Totuşi, pe site-ul tribunalului am citit următoarele, referitor la dosarul meu:

13.08.2014
Ora estimata: 11:00
Complet: C LM VACANTA
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respins cererea de lămurire dispozitiv.
Document: Încheiere de şedinţă (secretă) 13.08.2014

Vă rog să-mi spuneţi dacă este într-adevăr posibil ca această cerere să fi fost respinsă, deşi este vacanţă judecătorească.
Vă mulţumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 16:04, 21 August 2014
Stimat forumist,

Fără a dori să fiu insinuant, dar ce lămurire ați dori? Evident, ce ați citit nu este un vis urât, deci, prin urmare, aceasta este soluția dată în cauză.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare rezultat proces civil roxxy_daniela roxxy_daniela Buna seara, In urma unui proces intre o firma si ITM exista un rezultat. Rezultatul este afisat pe internet, este public, insa eu nu reusesc sa il ... (vezi toată discuția)
Respinge cererea irina8001 irina8001 Buna ziua, ne-a fost dat sa o vedem si pe asta , am avut un proces pe rol la tribunal pe o somatie de plata , litigii cu profesionistii , am depus toate ... (vezi toată discuția)
Solutie tribunal greșită? 1979Florin 1979Florin Buna ziua. Am o nelămurire in legatura cu un proces in care am fost parte. Am castigat la fond, iar in apel la Tribunalul Ilfov solutia este de respingere ... (vezi toată discuția)