avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare grupa de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare grupa de munca

In urma cu aprox. 30 ani am lucrat la Institutul Pasteur la sectia de viroze majore unde grupa de munca era ,,b,,. cand am cerut adev ptr pensionare m-am trezit ca in cartea de munca nu era specificata grupa de munca, iar in contractul de munca de la acea vreme era trecut locul de munca ,,viroze majore,, dar la rubrica cond de munca este specificata litera ,,c,,. Care sunt modalitatile de a-mi fi recunoscuta grupa de munca?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: silviamarin2007 , utilizator 13:40, 21 August 2014
Ati solicitat fostului angajator eliberarea unei adeverinte care sa ateste faptul ca ati lucrat in grupa de munca sau conditii deosebite/speciale de munca/
Le-am cerut adev dar nu au specificat grupa de munca pe motiv ca nu este trecuta in cartea de munca iar in contract nu este prev in mod expres acest aspect. Paradoxal am lucrat intr-un mediu extrem de toxic (cu virusi activi), iar in regulamentul de functionare nu trebuiau trecute sectiile cu conditiile de munca deosebite? Eventual puteau extrage de acolo la ce grupa de munca era incadrata sectia la care lucram. Pe cale de consecinta unde sa ma adresez (la ce instanta) si daca am vreo sansa sa mi se acorde aceasta grupa de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mă numesc popescu sanda,am depus dosar de pensie ... Popescu Sanda Popescu Sanda Buna ziua, Mă numesc Popescu Sanda,am depus dosar de pensie pentru limita de virsta,avand aproape 7 ani Gr.II.Sunt născută în 15.03.1961,din 1993 am ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare Anniko Anniko Am primit decizia de pensionare – limită de vârstă - şi în rubrica „stagiu aferent perioadelor de incapacitate temporară de muncă” ... (vezi toată discuția)