avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept comun in apartament intre soti divortati si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept comun in apartament intre soti divortati si partaj cu recurs

Buna seara, fostul sotul daca vrea sa inchirieze 1 camera din apartamentul cu drept comun,unor straini ,are voie sa inchirieze ,fara acordul fostei sotii? sau fara acordul fostei sotii nu poate da in chirie camera acelor straini?

Mentionez ca fosta sotie sta cu copii in cealalta camera, iar fostul sot are unde sta,toata mascarada cu chiriasii in casa pentru a "sactisface" nervii altora.... am nevoie de raspuns urgent..
Cel mai recent răspuns: strazi1 , utilizator 22:20, 22 August 2014
Nu, nu poate inchiria daca prin partaj nu i s-a dat acea camera.
Ultima modificare: Vineri, 22 August 2014
gi-jane2, moderator
gi-jane2 a scris:

Nu, nu poate inchiria daca prin partaj nu i s-a dat acea camera.

Ms de raspuns, am vb azi cu un avocat si mi-a zis acelasi lucru, ms inca o data !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cu probleme ADINA255 ADINA255 Buna ziua, As dori un raspuns daca se poate. Fiul meu, in varsta de doi ani, este coproprietar cu cota de 1/2 a unui apartament de 3 camere, drept obtinut ... (vezi toată discuția)
Posibilitate inchiriere apartament in bun comun dupa divort fara partaj mariuspopescuro mariuspopescuro Buna ziua, Ca sa pun intrebarea intr-un context va relatez cateva detalii asupra situatiei. In 2000 m-am casatorit, in 2006 am cumparat impreuna un ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil bun comun dupa pronuntarea divortului de catre unul din proprietari maryan_eu maryan_eu Buna ziua As dori o lamurire a situatiei urmatoare: In urma divortului ,fara efectuarea partajului ..proces pe rol, fostul sot doreste sa de-a in chirie o ... (vezi toată discuția)