avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cedare creante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cedare creante

Firma X (a mea) este creditorul firmei Y (tot a mea). Se poate face o cedare de creante cu titlu gratuit? Ce operatiuni contabile presupune? Dar obligatii catre stat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabrielaion , utilizator 21:50, 24 August 2014
Gratuitati efectuate de societati comerciale? Va aflati in zona nisipurilor miscatoare.

Parerea mea --- cautati o alta solutie. In plus este vorba de persoane afiliate.
Revin cu detalii: este vorba de o marfa facturata, la care am platit impozit si tva, doar mutand-o de pe o firma pe alta. Nu pot sa scap de datorie decat platind-o? Nu am cash, iar datoria asta ma depuncteaza intr-o analiza financiara. Aveti variante? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare creante intre firme cu acelasi asociat gabrielaion gabrielaion Firma X (a mea) este creditorul firmei Y (tot a mea). Mentionez ca datoria o reprezinta o factura de bunuri, la care furnizoarea a platit impozit si tva. Se ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta sau ... Katri Katri Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea speta: - socitatea noastra (X) produce anumite produse pe care le livreaza firmei Y in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)
Plata in trei bogdan22003 bogdan22003 Bunadimineata, am si eu o intrebare, sunt administratorul unei firme, Z, am de incasat niste bani de la o firma Y, care are de incasat la randul ei de la firma ... (vezi toată discuția)