avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunuri executori, lichidatori, ANAF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunuri executori, lichidatori, ANAF

Buna ziua,

In cazul in care cumpar un autoturism la licitatie de la executor / lichidator / ANAF, iar acest bun nu are nici un act, cum pot sa-l inmatriculez sau sa-l transcriu? Se procedeaza diferit in functie de "organul" de la care il achizitionez sau este acelasi lucru?

Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 16:00, 22 August 2014
Cum adica nu are nici un act? A aparut din neant?

Oricum actele dumnevastra de provenienta vor fi procesul verbal de la licitatie si actul de adjudecare. Cu acelea il imatriculati.
adica atunci cand a fost recuperat, autoturismul nu avea nici un act (carte, certificat, etc...), si asa a fost scos la licitatie...
Talonul oricum l-ati fi schimbat. Nu stiu daca cartea se schimba dar in cazul dumneavoastra ii faceti una noua si gata.

Din primul mesaj nu se intelegea clar la ce fel de acte va referiti.
deci, in concluzie, d-voastra spuneti ca sunt de ajuns procesul verbal si actul de adjudecare pt a putea fi inmatriculat autoturismul... intreb, nu de alta, dar s-ar putea sa dau de ceva "caposi" la finate si politie care sa sustina, sus si tare, ca asa ceva nu se poate...
acte se mai si pierd sau se distrug asta nu inseamna ca se opreste cursul vietii in loc. se refac - nu trebuie sa veniti obligatorii cu cele vechi. prezentati situatia si obtineti unele noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare auto pe numele meu a unei maºini confiscate de vama si scoasa la licitaþie de catre anaf ,cumparata de mine. dancristian91 dancristian91 Buna ZiuaÎ Înmatriculare auto pe numele meu a unei maşini confiscate de vama si scoasa la licitaţie de catre ANAF ,cumparata de mine. Maşina a fost ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa pot trece masina pe numele meu jhoncalin jhoncalin am cumparat o masina,de la o persoana.Am incheiat contractul de vinzare-cumparare, mi-a inminat actele masinii dar am constatat ca pe verso la certificatul de ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare auto iulianul iulianul Buna ziua, Sunt in situatia de a vinde un autoturism, duminica plec din oras si nu mai am timp sa merg la Administartia Financiara. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)