avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Legea voluntariatului
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Legea voluntariatului

Buna ziua,

Sunt presedinta asociatiei Autism Romania si as dori sa stiu daca am dreptul sa inchei contracte de voluntariat conform noii legislatii (la ITM, serviciul relatii cu publicul mi s-a spus ca nu, deoarece doar institutiile statului pot face asta?!). Mentionez ca activitatile pe care le desfasor sunt din aria asistenta sociala, activitati recreative si culturale cu tineri autisti.
Deasemenea as vrea sa stiu (in speranta ca pot incheia astfel de contracte) daca sunt obligata sa fac controlul de medicina muncii si fisa de protectia muncii pentru voluntari.

Va multumesc.
www.avocatnet.ro/content/for...

Vedeti mai sus un raspuns care v-ar putea ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii pentru voluntari Eugenia04 Eugenia04 Buna ziua, Pentru voluntarii angajati cu contract de voluntariat, \\"angajatorul\\" este obligat sa realizeze medicina muncii si protectia muncii? (vezi toată discuția)
Contract voluntariat delyana2011 delyana2011 buna seara. as avea nevoie de o informatie. am un loc de munca *nu are legatura cu profesia de baza*si as dori sa inchei un contract de voluntariat pentru a ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii in asociatiile de proprietari mikifulgutz mikifulgutz Va rog mult spuneti-mi, unde sa ma adresez pentru a i se face femeii de serviciu protectia muncii conform tuturor cerintelor actuale? (vezi toată discuția)