avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Protectia muncii in asociatiile de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Protectia muncii in asociatiile de proprietari

Va rog mult spuneti-mi, unde sa ma adresez pentru a i se face femeii de serviciu protectia muncii conform tuturor cerintelor actuale?
Cel mai recent răspuns: mikifulgutz , utilizator 23:56, 11 Septembrie 2015
Aveti mai multe posibilitati.
De la librarie ori chioscurile de langa ITM cumparati un caiet pentru sanatate, unul pentru protectia muncii si altul PSI. Cu cel de sanatate trimiteti angajatul la un cabinet de medicina a muncii si contra unei sume de 25-50 lei o sa aiba viza medicului respectiv.
Pentru protectia muncii si PSI, cititi instructiunile de completare din aceste caiete si cititi legislatia indicata pe coperta. Presedintele asociatiei sa faca instructajul initial si apoi la intervale de 6 luni, sa consemneze aceste prelucrari in carnet cu semnatura lui si a angajatului si munciti sanatosi.
Daca presedintele (sau alt membru al comitetului) nu se pricepe deloc, are posibilitatea sa plateasca o persona a atestata care va face ceea ce am spus mai sus. Persoane atestate gasiti atat la mica publicitate cat si la ITM daca intrebati.
Gasiti informatii suplimentare aici: www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii si medicina muncii pt asociatie teo30967 teo30967 am si eu o intrebare: cum procedati cu protectia muncii i medicina muncii la asociatiile de proprietari ? in plus registrul unic de control este obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Urgent! medicina muncii si psi loredanaradu loredanaradu Am o firma din 2003 si nu am facut niciunui angajat medicina muncii si PSI. Ce pot face acum? Fisele de medicina muncii pot fi completate de medicii de familie ... (vezi toată discuția)
Instruire protectia muncii asociatie de catre inspector ssm care nu este angajat cyan cyan O persoana care detine un certificat de absolvire recunoscut MMFPS obtinut in urma participarii la un curs de specializare de 80 de ore pentru ocupatia de ... (vezi toată discuția)