avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Energie electrica - legislatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Energie electrica - legislatie

energie electrica - legislatie
Buna ziua. Pe proprietatea mea trec niste cabluri de la electrica, nu sunt stalpi pentru proprietari ci un stalp de inalta tensiune. Firele au crescut printre copaci, nefiind taiati sau curatati de foarte multi ani. Din cauza vantului puternic acestea s-au rupt si au cazut la pamant, peste crengi. As dori sa stiu care este legea (daca exista) care ii obliga pe cei de la electrica sa administreze si sa aiba in grija curatarea arborilor din vecinatatea stalpilor de inalta tensiune si care ar fi sanctiunile aplicate acestora in caz de accident soldat cu victime. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DILIGENT MANAGEMENT SRL , Furnizor servicii la ONRC 13:26, 25 August 2014
Legea 123/2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine taie arborele? utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Am o proprietate la tara, intr-o zona cam izolata, unde nu am mai fost de 1 an... Langa gard, in curtea mea este un salcam, crescut de la natura ... (vezi toată discuția)
Obligatie taiere crengi utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Peste curtea mea, orin aer trece cablul de la stalpul de curent, precum si cel de internet care deservesc o casa vecina. E virba despre case de ... (vezi toată discuția)
Reteaua de inalta tensiune georgerares georgerares Buna ziua, Parintii mei au aproape 80 de ani si locuiesc undeva intr-o comuna din judetul Buzau. Firele de inalta tensiune (trei cabluri intinse intre stalpi ... (vezi toată discuția)