avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de masina de la 16 ani !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de masina de la 16 ani !

Buna ziua ! As vreau si eu sa aflu daca la 16 ani se poate lua permis de masina ?! Din cate am auzit eu , pot sa imi iau permis dar treuie sa conduc masina cu motor mai mic de 1.2 ! Va rog frumos dati-mi si mie informatii !
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 12:31, 22 August 2014
Da , mult mai mic .Sunt niste masini speciale care intra in categoria motoscuterelor.
Trebuie permis ca sa merg cu o astfel de masina ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in uk penamarius penamarius Buna ziua,as avea rugamintea sa aflu cum as putea sa mi recuperez permisul de conducere in rominia la terminarea suspendarii in Marea britanie.Am permis ... (vezi toată discuția)
Condusul pe drumurile publice a unui mopedauto stefalex15 stefalex15 Buna seara,in urma suspendarii permisului de conducere categoria B pe o perioada de 90 de zile m-am gandit ca in acest timp mai am o varianta de a ma deplasa ... (vezi toată discuția)
Obligatii fata de politist assportiva assportiva Buna seara ! In timp ce ma aflam la volanul masinii prietenului meu aflata in parcarea din fata blocului (motorul fiind oprit), doi agenti de politie s-au ... (vezi toată discuția)