avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu aferent anului 2014
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu aferent anului 2014

Buna ziua,

o intrebare referitoare la concediul aferent anului 2014:
Este in regula daca angajatii unei firme si-au consumat deja concediul aferent anului 2014 (21 zile- impartite in 2 transe) ?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 13:23, 2 Octombrie 2014
Se va retine indemnizatia neta primita.
Impartiti suma bruta din august la 20 de zile, apoi inmultiti cu 5 zile de recuperat. Cu suma obtinuta diminuati brutul realizat in septembrie.

Este corecta diminuarea la brut, intrucat acel brut a fost necuvenit si s-au achitat niste contributii aferente, care se recupereaza astfel. De ce sa ramana la stat contributii, de la angajat si angajator, pentru sume care per total nu se acorda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna necuvenit corapeptea corapeptea Buna ziua, Am nevoie de un sfat urgent. Am un angajat care in perioada ian-martie a efectuat 21 de zile de concediu de odihna. Pe data de 03 aprilie a ... (vezi toată discuția)
Co necuvenit ani355 ani355 Buna ziua, Un salariat care pleaca din societate a efectuat si primit banii pentru concediul de odihna conform planificarii. La momentul incetarii ... (vezi toată discuția)
Recuperare c/val. co necuvenit Radu Aura Radu Aura In situatia in care un salariat a efectuat zile de concediu peste limita zilelor proportionale cu timpul lucrat se naste obligatia acestuia de a restitui ... (vezi toată discuția)