avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interventie voluntara principala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interventie voluntara principala

se poate face cerere de interventie principala, intr-un proces care s-a judecat?
cum se poate interveni intr-un proces in care s-a dat o decizie, devenita definitiva si irevocabila, daca nu am fost parte in proces, dar sunt afectat de solutie?
Cel mai recent răspuns: Bucalae Bogdan George , Contabil 21:22, 26 Octombrie 2014
inopozabilitatea solutiei va este suficiebta
Multumesc pentru raspuns! In acest caz de inopozabilitate, trebuie atacata in instanta decizia data sau trebuie deschisa o noua actiune? In cazul in care se "ataca" decizia in ce termen ar trebui facut acest lucru?
Ultima modificare: Vineri, 22 August 2014
Bucalae Bogdan George, Contabil
Pana la urma, avand in vedere ca era o decizie devenita definitiva si irevocabila, am decis impreuna cu avocatul ca cea mai buna cale ar fi cererea de revizuire. Cererea de revizuire a fost acceptata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Care este calea de revizuire? stefan2014 stefan2014 Dupa ramanerea irevocabila a unei decizii in contencios administrativ,in cadrul unei alte actiuni in civil se declara nula declaratia martorului principal,care ... (vezi toată discuția)
Revizuirea deciziei definitive si irevocabile Bucalae Bogdan George Bucalae Bogdan George Buna ziua, Am o cauza care s-a judecat, s-a dat hotarare definitiva si irevocabila, la care eu am cerut revizuirea, pentru ca nu am fost parte in proces si ... (vezi toată discuția)