avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Litigiu cu furnizorul autoturismului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Litigiu cu furnizorul autoturismului

Acum cateva luni am achizitionat, pe firma, un autoturism in leasing Infiniti FX30D. Intrucat mi s-a blocat efectiv cand eram pe autostrada, am solicitat furnizorului sa remedieze defectiunea prin service propiu. Atunci m-au anuntat ca nu mai asigura service in Romania, doar in Bulgaria si Ungaria. Acest lucru este inacceptabil, pentru orice problema voi avea la masina trebuie sa ma deplasez in alte tari. Nu am fost anuntat de acest aspect. Este legal????
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:54, 23 August 2014
Este hazardat a emite raspuns ,in situatia imposibilitatii analizarii documentelor care au fost incheiate la tranzactionarea auto
Analizati temeinic contractul de garantie incheiat cu furnizorul bunului mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina si am fost pacalit AlexBC AlexBC Buna seara, Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceasta problema. Sunt din Bacau si ieri am cumparat o masina din Focsani de pe un site auto. In anunt ... (vezi toată discuția)
Cum as putea obtine certificatul fiscal pentru inmatricularea unui autoturism cumparat? marystanga marystanga Buna seara, As dori sa va intreb cum as putea proceda pentru a obtine certificatul unui autoturism pentru a fi inmatriculat daca proprietarul nici nu imi mai ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca ai cumparat un autoturism neconform?! vio_libra vio_libra Buna ziua, Cum se poate apara o persoana juridica care a achizitionat de curand (prin finanatare leasing) un autoturism NOU care a fost livrat cu vicii ... (vezi toată discuția)