avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot afla codul localitatii ca sa aflu unde m-am ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot afla codul localitatii ca sa aflu unde m-am nascut

Daca am doar CNP si numele
Vreau aflu locul nasterii si numele parintilor
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:16, 24 August 2014

coordonarea acestor servicii se realizeaza tot prin Inspectoratele judetene de politie, inclusiv intocmirea CI pe care se gaseste CNP.

Nu. Si evidenta persoanelor este a primariilor, impreuna formeaza un singur serviciu: Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta Persoanelor. Nu Inspectoratele judetene de poitie gestioneaza baza de date nationala a cetatenilor Romaniei ci Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date. Amintiti-va ca listele electorale se intocmesc de catre primarii.

Nu am sustinut ca CNP are legatura cu codul postal. Am raspuns doar, la titlul discutiei - cum pot afla codul localitatii.

Bine ar fi sa raspundem la continutul intrebarii, nu intotdeauna utilizatorii gasesc titluri inspirate pentru intrebarile lor. Nu va suparati pe mine, dar atata timp cat nu stie unde s-a nascut e de vis sa-l trimiteti la posta sa caute in cartile cu coduri postale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cnp otonel otonel Salutare la toata lumea Am si eu o problema ,nu stiu cum de s-a nimerit sa mi se intample mie ca am inteles ca sunt catva in tara la fel ca mine Problema ... (vezi toată discuția)
Obtinere dovada cetatenie romana in vederea obtinerii cnp Elenacristina Elenacristina Buna ziua cum si de unde se obtine o dovada a cetateniei unei persoane cu dubla cetatenie - romana / americana, cu domiciliul un SUA, in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)
Ce faci cu datele personale pe care le detii ContSters15310 ContSters15310 In cadru proceduri de vot, alegatori care nu se regasesc in listele electorale dar dovedesc ca isi au domiciliu in raza sectiei electorale respective vor fi ... (vezi toată discuția)