avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren casa

buna ziua ! mi s-a donat recent o suprafata de 107mp (curti constructii) cu deschidere la 2 strazi 12,60/8.60 .as dori sa fac o casuta ceva de4 locuit . Ma pot incadra sa construiesc ceva sau daca nu sa ma lipsesc si s-al vand dar daca am voie sal vand ? va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: ContSters329101 , utilizator 09:44, 24 August 2014
Mergeti la primarie si intrebati, eu stiu ca trebuie minim 250mp pentru o constructie, dar am vazut constructie ridicata legal pe 200mp de teren.
va multumesc frumos ! cu respect cioroiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa alina_vi alina_vi Am un teren de 150 mp in Bucuresti, si as dori sa construiesc o casa pe el. Mentionez ca terenul are doua iesiri ( la doua strazi) este pe colt. Am voie sa ... (vezi toată discuția)
Casuta lemn adry. adry. Buna ziua, doresc sa ridic/pun o casuta de lemn cu suprafata de 20-max 30mp, in curtea casei, cu acces direct din strada si la distanta de min 3m de casa. ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastru pentru alipire Florin20182014 Florin20182014 Salutari, Sunt intr-o situatie cu care ma \"lupt\" de vreo doi ani legata de o suprapunere cadastru si singura rezolvare pe care o vad, doresc sa o evit din ... (vezi toată discuția)