avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calculare indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calculare indemnizatie CCC

Imi puteti spune va rog cine ar putea sa na faca un calcul aproximativ al valorii indemnizatiei pt CCC pe varianta de 1 an adica 85%, avand in vedere ca se cumuleaza venituri impozabile realizate in mai multe domenii in ultimele 12 luni, nu doar salariul?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:39, 24 August 2014
1. De la toti angajatorii dvs. luati adeverinta tip (Anexa 2) cu veniturile nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) precum si adeverinta de la Fisc cu veniturile nete daca aveti si alte venituri profesionale din activitati independente sau agricole.

2. Faceti suma acestor venituri iar rezultatul il inmultiti cu 85% si obtineti indemnizatia pentru CCC.

3. Daca ati optat pentru CCC pana la varsta copilului de 1 an atunci indemnizatia nu poate fi mai mare de 3.400 lei dar nici mai mica de 600 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni, Sunt interesata de subiectul indemnizatie crestere copil. Sunt studenta in anul 3 la UTCB, sunt angajata de 1 luna si sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru cresterea copilului crisanlaura crisanlaura Buna ziua! Cat timp trebuie sa am lucrat la o firma pentru a putea beneficia de ajutorul pentru cresterea copilului?Am semnat contractul pe 20 martie si pana ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil constantiniulia11 constantiniulia11 Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca am 6 luni trecute in ctr de munca si daca raman gravida se iau in considerare si restul lunilor pentru a realiza cele ... (vezi toată discuția)