avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intampinare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intampinare

Buna ziua! Cum pot formula o intampinare catre judecatorie ,prin care sa invoc nulitatea unui Proces- Verbal de Control in temeiul OUG 2/2001 art.17,(mentionarea eronata a datei ) si care este procedura de depunere a acesteia?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Bogdan Ciprian Cocu , Consilier juridic 11:25, 19 Mai 2009
~ Conținut șters la cerere ~
intampinarea se depune cu 5 zile inainte de termen, nulitatile trebuiesc invocate conform legii.daca nu stim continutul cererii nu avem ce sa va comunicam.luati legatura cu un avocat care poate sa va reprezinte si sa faca probe in dosar.
Dv sunteti contravenientul ?daca sunteti trebuia in momentul intocmirii pv de constatare ,sa mentionati cateva obietiuni ,iar in vederea intocmirii intampinarii , nu este nevoie sa depuneti una , intampinarea trebuie depusa de organul ce a emis pv ci nu de dv. Ca sa anulati acest pv trebuie sa depuneti o plangere contraventionala .
Trebuie sa contestati pe forma ci nu pe fond !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal intocmnit gresit nu corespunde data si incadrarea contravntei mihai0888 mihai0888 Acum o luna de zile am fost oprit cu masina de serviciu in trafic fara intentie nu am avut permisul de conducere la mine politistul mia trecut acest fapt in ... (vezi toată discuția)
Pe pv de contravenție întocmit în 9 ianuarie scrie anul 2018 în loc de 2019. am vreo șansă de câștig în instanță cu motivul acesta? Iustin. Iftode Iustin. Iftode Bună ziua, în data de 9 ianuarie 2019 am fost oprit de către un echipaj al politiei rutiere Iași pentru ca am fost surprins cu pistolul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie fara datele contravenientului wolferin0 wolferin0 Buna ziua. Agentul constatator nu a completat datele contravenientului. Motiveaza ca a alunecat indigoul si doar pe exemplarul 2 nu apar datele. Este sau nu ... (vezi toată discuția)