avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma cu activitatea in strainatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma cu activitatea in strainatate

Buna ziua, asa cum zice si titlul doresc sa imi infiintez o firma in Romania dar sa imi desfasor activitatea in strainatate. As vrea sa stiu daca este legal si ce pasi trebuie sa urmez.
Multumesc!
aceeasi lucru m-ar interesa si pe mine. daca as deschide un srl in romania,unde as fii eu angajat al acestui srl.........cat as avea dreptul sa lucrez in belgia pe an? tot ca prestari servicii...........am citit undeva ca ai avea voie doar 6 luni sa lucri in alta tara,daca lucrii mai mult de 6 luni trebuie sa platesti tva in tara respectiva. e adevarat?
Buna ziua,

Da, activitatea poate fi prestata in diverse tari, ale UNIUNII EUROPENE.

Aveti in vedere implementarea GDPR .

Amenzile se pot cifra până la 20 milioane EUR sau 4% din cifra de afaceri globală a anului precedent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, norma de venit, neinregistrat scopuri tva, ce implica depasirea pafonului Popu Popu Buna, sunt PFA, norma de venit, neinregistrat in scopuri de TVA. Facturez doar pentru o firma din SUA, servicii informatice; as dori sa stiu ce anume implica ... (vezi toată discuția)
Definitie rulaj pcornel pcornel Am o rugaminte.Ce inseamna rulaj?incasari +plati+cheltuieli? Ma intereseaza sa nu trec pragul de 35000e.multumesc (vezi toată discuția)
Calculul cifrei de afaceri pentru pfa cu norma de venit care presteaza servicii it intracomunitare edesign edesign [quot]ART. 152 Regimul special de scutire pentru intreprinderile mici din Codul Fiscal 2010/TITLUL VI Taxa pe valoarea adaugata/CAP. XII Regimuri ... (vezi toată discuția)