avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

mama mea a decedat si a ramas in viata tatal meu care este trecut pe titlul de proprietate 5ha teren arabil.acest pamint nu intra la succesiune dupa decesul mamei mele sau succesiunea se face doar pe casa de locuit si pe terenul aferent locuintei?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 19:11, 25 August 2014
Este foarte indicat sa va adresati unui notar , avand toate actele necesare dezbaterii succesiunii. La notar ve-ti obtine lamuriri pentru toate problemele care va framanta.
Va intra dupa ce va muri si tatal. Acel pamint a fost obtinut de catre tata, probabil, cu titlu de mostenire, de la rudele sale , asadar nu intra in masa comuna de bunuri a sotilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii! ContSters312311 ContSters312311 BUNA!ce sar putea face in cazul meu!As dori sa fac acte de proprietate pe casa si pamintul de la tara,sintem 2 frati si trei surori,tata traieste ,mama e ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face succesiune ? Dorina56 Dorina56 Buna ziua, Am urmatoarea problema: 1. mama a decedat in data de 12.09.2004 2. dupa moartea ei am ramas 3 copii in viata, un nepot de la fiul decedat si ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren bloc3c bloc3c 1.Tata a decedat in 2005. 2. A avut act de proprietate pentru un teren de 5ha (impreuna cu un frate si el decedat dupa obtinerea acestui titlu de ... (vezi toată discuția)