avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neglijenta in pastrarea secretului de stat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neglijenta in pastrarea secretului de stat

Am un prieten cadru militar care are o problema de acest gen. Unele documente secrete de stat au ajuns pe internet prin intermediul ODC - ului. Cineva din MAI le-a downladat. Acum este cercetat penal.
As vrea sa discut cu un avocat care a mai avut astfel de speta , sau care poate sa-i dea un sfat (chiar si oficial cu plata contravalorii consultatiei).
Sau forumistii care s-au confruntat cu astfel de cazuri, sau numai au auzit.
Orice sfat, parere, discutie este binevenita.

Alte discuții în legătură

Amenintari banuta marian banuta marian salut! prietena mea are o problema cu fostul sot.de o anumita perioade a inceput sa fie amenintata prin telefon cu moartea.am fost la politie a depus o ... (vezi toată discuția)
Probleme in cazul a doua cim cu norma intreaga, unul finantat din fonduri europene? TeodorG TeodorG Buna ziua O cunostinta ma intreaba daca, avand deja un CIM cu norma intreaga la un angajator (domeniu IT), poate semna un al doilea CIM cu alt angajator (o ... (vezi toată discuția)
Piratarea calculatorului personal si furtul arhivei de messenger myalaura myalaura Ma confrunt cu o mare problema de aceea am nevoie de ajutorul d-voastra. Anul trecut am fost angajata la o firma de IT iar la inceputul ... (vezi toată discuția)