avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la judecata

buna seara..am si eu o intrebare..m-am despartit de sot,nefiind casatoriti legal si avand o fetita am plecat de la el cu fata,,,si acum am decis sa ne impacam sa mai incercam odata..eu am depus la tribunal cerere pt custodie si pensie alimentara..deocamdata nu am prmit nimic..acum ca n-am impacat ce credeti ca as putea sa fac?sa anulez?se poate?
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 23:53, 25 August 2014
Puteti solicita in scris instantei sa ia act de renntarea dvs la judecarea cererii, depuneti cererea personal la registratura.
Stati putin . Cum v-ati despartit de sotul cu care nu erati casatorita , ca eu nu mai inteleg? .Ori e sot ori concubin.
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic
concubinaj
Depuneti cererea de renuntare la judecata la registratura si in mod normal ar trebui sa rezolvati.
E posibil sa va zica insa sa asteptati pana la judecata...
Am inteles. Aveti atunci raspunsul d-nei avocat. Noapte buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara - custodie exclusivă minor din concubinaj Cristina Marilena Cristina Marilena Am stat în concubinaj 6 ani din care a rezultat o fetita de 3 ani jumate neam despărțit din cauza consumului de droguri el sa împăcat cu fosta soție cu ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la ceva după o relație de concubinaj? am cumpărat împreună o casă pe care acum fostul partener vrea s-o vândă adelaide1 adelaide1 Buna ziua! Am trăit cu cineva in concubinaj 5 ani si am primit si inelul de logodnă, iar din aceasta relatie de concubinaj a rezultat si o fetita...inainte ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor ConstantinDaniela ConstantinDaniela Bună seara! Am nevoie de un răspuns pentru urmatoarea situație: Fetita mea, în vârstă de 6 ani jumătate, în momentul de față este la tatăl ei. Noi ... (vezi toată discuția)