avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Achizitionarea unui imobil in timpul casatoriei de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Achizitionarea unui imobil in timpul casatoriei de unul dintre soti

In cazul cumpararii unui imobil de catre unul dintre soti in timpul casatoriei, daca imobilul a fost achitat in totalitate de catre unul dintre soti, atunci imobilul in cauza este bun propriu sau comun?
Si daca celalalt sot are dreptul la imobilul in cauza in ce procent are dreptul?
Mentionez faptul ca celalalt sot nu lucreaza nicaieri si nici nu a lucrat vreodata.
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 15:51, 21 Mai 2009
Coroborat cu cele afirmate de colegi,este posibil sa platiti contributia sotului la bunul mers al casniciei (achizitionarea imobilului)chiar daca acesta nu a lucrat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun propriu sau comun ? laur27 laur27 Va rog sa-mi sa ma ajutati cu un sfat . Sotia mea a achizitionat un imobil in timpul casatoriei cu mine, in contractul de vanzare cumparare a imobilului se ... (vezi toată discuția)
Pastrare bunuri dobandite inainte casatorie miric miric Buna ziua .M am casatorit si am niste bunuri achizitionate inainte de casatorie printre care un apartament care este pe numele meu si care si dupa casatorie a ... (vezi toată discuția)
Apartament ipotecat in caz de divort ContSters57553 ContSters57553 Am cumparat in timpul casatoriei un apartament, jumatate din banii nostri, restul pe credit ipotecar, ipoteca de gradul intai. Sotul meu este titular de ... (vezi toată discuția)