avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport expirat si pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport expirat si pierdut

buna,

in cazul in care vreau sa-mi fac pasaport nou, dar pe cel vechi, care e expirat, l-am pierdut, ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 04:51, 2 Martie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc. deci nu trebuie declarat pierdut si nul si nu se mai plateste ceva suplimentar, nu?
Nu, nu trebuie publicata pierderea si nici nu sunt amenzi pentru asta insa asa cum vi s-a spus deja, nu uitati sa mentionati in cerere ca ati detinut pasaport si l-ati pierdut.
Am pățit exact ca domnul de sus, am avut pașaport, a expirat iar acum este de negăsit. Am înțeles ca nu voi avea probleme însă trebuie să plătesc vreo taxă? Dacă da, cât?
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie să plătiți nimic.
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pierdut,ce pot face pentru obtinerea unui nou pasaport in strainatate? hunktiger hunktiger Buna ziua,ma numesc Florin,locuiesc in Irlanda. Am planuit o calatorie in Spania de pe 9 Iulie pana pe 23 Iulie,insa pasaportul imi expira pe 25 Iulie. Se ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat peirdut, vor fi probleme cu cel nou? helpPlz helpPlz Buna ziua, Am urmatoarea problema: am 26 de ani, am fost sa imi fac pasaport nou si mi s-a spus ca as fi avut unul vechi din 2005 (de acum 13 ani) pe care ... (vezi toată discuția)
Permis auto pierdut LisaC LisaC Buna ziua, Sper ca am ales corect categoria pentru acest subiect. Eu locuiesc si lucrez in Cluj, dar domiciliul meu stabil este in judetul Sibiu, iar toate ... (vezi toată discuția)