avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto pierdut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto pierdut

Buna ziua,

Sper ca am ales corect categoria pentru acest subiect. Eu locuiesc si lucrez in Cluj, dar domiciliul meu stabil este in judetul Sibiu, iar toate actele mele : CI, permis auto, pasaport au fost emise acolo. Momentan doresc sa imi schimb domiciliul, o prietena de-a mea la care locuiesc a fost de acord sa facem actele pentru primire in spatiu. Problema mea este ca intre timp mi-am pierdut permisul auto si de asemenea pasaportul mi-a expirat. Odata ce imi este emisa o noua carte de identitate pe Cluj, este nevoie sa merg la Sibiu pentru schimbarea permisului si a pasaportului sau as putea rezolva totul din Cluj?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 16:31, 30 Mai 2009
Daca va faceti doar mutatia in Cluj, pentru eliberarea unui nou permis de conducere precum si pentru un nou pasaport, trebuie sa va adresati organelor abilitate din Sibiu. Daca insa va schimbati domiciliul stabil in Cluj, procurarea noilor documente le veti obtine tot din Cluj.
Doresc sa imi schimb domicilul stabil. Va multumesc mult.
Pentru pierderea permisului trebuie sa dati anunt la monitorul si sa-l declarati nul si abia apoi va emite un nou permis auto.
Daca va mutati domiciliul in Cluj, emiterea actelor se va face de catre autoritatile din Cluj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica - pfa sediul social vs. sediul fiscal radu.fugaciu radu.fugaciu Buna, Am un PFA cu cod CAEN 6202 cu sediul social in Medias jud. Sibiu (acolo am infiiintat PFA-ul in 2011). Intre timp domiciliul meu de PF s-a schimbat in ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere pt studii cetateni r.m. Daniel2245 Daniel2245 Buna ziua, sunt un cetatean al R.M. cu domiciliul stabil in R.M., vreu sa fac pt a 2-a oara permisul de sedere in romania pe baza vizei de studii din pasaport. ... (vezi toată discuția)
Acte auto la expirare carte de identitate eul44 eul44 Va rog, sa ma informati despre cadrul legal cu privire la urmatoarea problema: doresc sa imi schimb domiciliu (buletinul)... acest fapt presupune si ... (vezi toată discuția)