avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIC

Buna ziua.
Am nascut pe data de 15 oct 2012 si am optat pt CIC in termen de 2 ani.
Cum stiam de modificarile aduse legii de HG1291-2012, am sunat la 1 aug pt a anunta ca pe data de 15 sept trebuie sa incep munca.
De la resurse umane mi s-a spus ca nu trebuie sa vin pe 15 sept ci pe 15 oct pt ca legea a intrat in vigoare in decembrie si nu mi se aplica.
Am intrebat si un prieten jurist insa acesta spune ca nu e adevarat. Am incercat sa citesc aceasta modificare dar mi-am cam prins urechile.
Poate cineva sa ma ajute si sa-mi spuna cum este de fapt corect?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ela_79 , utilizator 23:13, 26 August 2014
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 3 ani allinaa allinaa Bună seara! În cazul în care o femeie se află în concediu de creștere a copilului în vârstă de până la 2 ani, iar anterior reluării activității ... (vezi toată discuția)
Hg 57/2012 - intoarcere mai devreme cu o luna la munca letitziaS letitziaS Sunt in concediu de ingrijire copil , nu sunt casatorita si traiesc in concubinaj. Eu doresc sa ma intorc la serviciu cand copilul implineste 2 ani si nu cu o ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului comoserv comoserv Mai este obligatoriu o luna de CCC de o luna ptr tatici ? Sau este optional? Care este temeiul legal? (vezi toată discuția)