Sa va zic in mare situatia: am doi copii minori, pe sot l- a apucat "indragosteala" de o colega de la munca de vre-un an, eu am aflat abia de 2 luni...
Intrebarea este daca eu nu vreau sa divortez, el poate baga divort? Si parca era o treaba cu desfscerea casatoriei din oficiu daca aceasta nu se consuma, in cat timp? Eu locuiesc la mama cu copii si el sta in alta parte...
Multumesc!
Programul este hotarat de catre instanta,nimic nu va opreste insa sa stabiliti de comun acord un program pe care instanta sa-l incuvinteze.Daca nu sunteti de acord ,instanta poate stabili 2 week-enduri pe luna cu posibilitatea luarii minorilor la domic tatalui,2 saptamani in perioada vacantei de vara,o saptamana in timpul vacantei de vara etc
Multumesc frumos pt raspuns!
As mai vrea sa va intreb ceva: noi am locuit impreuna cu mama mea dupa care el a plecat o sapt la o ruda si apoi a inchiriat un apartam in care ne-am mutat impreuna cu copii....dar dupa o luna am luat copii si m-am intors la mama cand am vazut ca nu se da pe brazda. Mentionez ca domiciliul din buletin e cel de la mama mea unde am stat din totdeauna.
Intrebarea este: pot sa-l acuz de abandon familial?
Divort
ContSters135607
sotia cere divortul eu am o alta relatie cu o alta persoana sant de acord ce trebuie sa fac avem 2 copii minori gemeni au 14 ani si vrea sa stea cu mama lor ... (vezi toată discuția)