avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori fara acordul unei parti?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori fara acordul unei parti?

Buna ziua,

Sa va zic in mare situatia: am doi copii minori, pe sot l- a apucat "indragosteala" de o colega de la munca de vre-un an, eu am aflat abia de 2 luni...
Intrebarea este daca eu nu vreau sa divortez, el poate baga divort? Si parca era o treaba cu desfscerea casatoriei din oficiu daca aceasta nu se consuma, in cat timp? Eu locuiesc la mama cu copii si el sta in alta parte...
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ramoon , utilizator 20:07, 8 Septembrie 2014
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia mea este de cetatenie chineza, ne-am casatorit in serbia, ... AlexF112 AlexF112 Sotia mea este de cetatenie chineza, Ne-am casatorit in Serbia, am inregistrat casatoria in Romania , a obtinut permis de sedere pe 5 ani. Pentru divort cum ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters135607 ContSters135607 sotia cere divortul eu am o alta relatie cu o alta persoana sant de acord ce trebuie sa fac avem 2 copii minori gemeni au 14 ani si vrea sa stea cu mama lor ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna cris_deo cris_deo buna seara. va rog sa-mi spuneti daca se poate divorta din culpa comuna chiar daca numai unul dintre soti a facut cerere? Pot sa introduc in actiune textul: \" ... (vezi toată discuția)