avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sotia mea este de cetatenie chineza, Ne-am casatorit ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sotia mea este de cetatenie chineza, Ne-am casatorit in Serbia, ...

Sotia mea este de cetatenie chineza, Ne-am casatorit in Serbia, am inregistrat casatoria in Romania , a obtinut permis de sedere pe 5 ani. Pentru divort cum trebuie procedat?
Cel mai recent răspuns: AlexF112 , utilizator 11:54, 22 Ianuarie 2023
Unde locuiti acum împreună cu soția dvs?
Multumesc mult pentru raspuns. Locuim in Romania.
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2023
AlexF112, utilizator
In cazul acesta, puteti divorța în România, prin acordul ambilor soti sau din culpa comuna, în cazul în care unul dintre soți nu este se acord cu desfacerea căsătoriei.
Dacă aveți copii minori rezultați din casatorie trebuie sa decideți și in privința domiciliului lor, autoritatea printeasca, program de vizita, pensie întreținere.
Dacă divortul este unul fără copii minori, atunci procedura este rapida.
Contactați un avocat și va îndruma acesta pas cu pas.
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2023
Avocat Neagu Elena, Avocat
Multumesc mult pentru raspuns. Va doresc o zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul in irlanda, divort in romania I_S I_S Buna ziua, sper ca ma poate ajuta cineva aici. M-am casatorit in Romania in 1995 dar locuiesc in Irlanda de 14 ani. Sotul locuieste tot in Irlanda dar a ... (vezi toată discuția)
E posibil un divort in cateva zile? manuela43 manuela43 Va supun atentiei urmatoarea situatie: doi soti cu dubla cetatenie romana-americana au avut casatoria in Romania si au domiciliul in SUA. Vor sa divorteze ... (vezi toată discuția)
Pot sa inaintez divortul numai in germania sau si in romania ? optimistul 2010 optimistul 2010 Buna ziua tuturor ! Am o intrebare si sper sa ma ajute cineva sa iau o hotarire ....Sint cetatean roman cu domiciliu in Germania si sotia mea are ambele ... (vezi toată discuția)