avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina \\"stearsa in parcare\\"\'
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina "stearsa in parcare"'

In timpul manevrelor de parcare am "'sters'' usor vopseaua unei masini. Am plecat masina era tot acolo. Am mai asteptat ceva timp in masina in speranta ca va venii proprietarul masinii dar nu a venit asa ca am plecat. Am retinut nr masinii pe care am 'sters-o"'. Sunt si martori care m_au vazut. intrebarea este: am procedat corect? Ce e de facut? Care sunt consecintele?
Cel mai recent răspuns: Cristian Amarascu , Mediator 18:26, 27 August 2014
buna seara,
nu ati procedat corect.
1.trebuia sa lasati nr. de telefon. 2.daca se putea-cateva poze. 3. conform legii aveti 24 de ore sa mergeti la politie si declarati evenimentul.
practic masina pe care am ''STERS-O'" nu a patit nimic doar eu i-am lasat un pic din vopseaua mea pe cauciucul pe care il au unele masini , dealundul masinii, la jumatatea usilor. Ce se intampla daca nu pot sa merg in 24 de ore la politie?
Ce se intampla daca celalalt ajunge inaintea mea la politie si ma reclama?
Nr de tel nu puteam sa las in geam,riscam sa ma sune oricine iar la poze nici nu m-am gandit.
daca nu se ajunge in 24 ore se suspenda permisul si amenda. nu trebuie sa mergeti in acelasi timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor nedeclarat Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Pe scurt...ieri dimineata am avut un accident usor(dauna intre 50 si 100)...am schimbat nr de tel, am tot vb si ne-am vazut seara acasa la ... (vezi toată discuția)
Usoara tamponare in parcare ReLike ReLike Buna ziua Astazi in jurul orei 14 in parcarea unui hypermarket din cauza neatentiei am atins usor aripa din spate a unei masini. Masina atinsa nu prezinta ... (vezi toată discuția)
Am lovit foarte ușor o altă mașină în timp ce dădeam cu spatele. am lăsat pe parbriz un bilet cu numărul meu de telefon, ce mă sfătuiți să fac în continuare? petr3 petr3 Buna seara. Azi am dat cu spatele si am lovit foarte usor fata la o masina, in urma impactului indoindu-se in mijloc placuta cu nr de inmatriculare - alte ... (vezi toată discuția)