Cu o luna in urma am insotit-o pe bunica mea la un cabinet notarial unde a facut succesiunea dupa parintii ei.Mostenitori fiind bunica mea si cei 3 frati ai ei,problema e ca in urma cu cativa ani bunica mea i-a imprumutat unuia dintre frati o suma de bani in urma careia acesta a semnat o hartie prin care era de acord sa cedeze 1,5 ha din mostenire in schimbul banilor(un fel de garantie)bunicii mele,dar in biroul notarului acesta "a uitat" ,apoi a inceput o cearta pe holurile cladirii pana cand bunica mea scoate acea hartie,intr-un final acesta recunoaste si ii spune notarului ca cedeaza 1,5 ha din partea sa de mostenire,am vazut si o procura facuta de notar in care era mentionat acest fapt,dar peste 2 saptamani cand am fost cu bunica mea sa luam succesiunea acolo scria ca bunicii mele ii revine doar 1/4 din mostenire nu era nimic mentionat din ceea ce am vazut in procura iar intrebarea mea este daca dupa intabulare si cadastru o sa apara acel ha 1/2 in titlul de proprietate ?Am aceasta nelamurire deoarece notara si fiica fratelui bunicii mele se cunosc foarte bine si cand a venit sa ne arate acea procura nu am fost convins de validitatea ei la cat de "oficial" arata.
Despagubire
corneltorcea
Buna ziua, am urmatorul caz : Suntem 2 frati si tatal nostru a decedat in 2005 iar mama in urma cu 20 de ani . Am cazut de comun acord cu fratele meu sa-l ... (vezi toată discuția)