avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie de functionare II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie de functionare II

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca la o Interp. Individ. cu activitate de croitorie , trebuie autorizatie de functionare de la Primarie. Sediul este in apartament, unde i-mi desfasor si activitatea. Am deschis firma in 2012 si nu stiu daca tb autorizatie.
Va multumesc pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: mery52 , utilizator 10:10, 27 August 2014
Va rog , si ce acte sunt necesare.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru teren viran lylo lylo Buna ziua. Am o cerere de infiintare punct de lucru pe un teren viran. Mi s-a cerut la ONRC autorizatia de constructie si procesul verbal de receptie insa eu ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu srl_exp srl_exp Buna ziua. Reprezint o SC cu activitate de prestari servicii consultanta. Am cumparat de aprox 1 an un spatiu pt punctul de lucru a firmei, de la un ... (vezi toată discuția)
Niste sfaturi infiintare societate va rog simi79 simi79 buna ziua am niste nelamuriri sunt in demararea unei societati am depus actele pentru inregistrare.Dupa ce obtin actul de inregistrare ce pasi trebuie sa urmez ... (vezi toată discuția)