avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa gestiune...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa gestiune...

In urma unui inventar asupra gestiunii mele sa inregistrat o lipsa in valoare de 3700 ron... Ma deranjează modalitatea prin care ai mei șefi vor sa achit lipsa...
La un salariu de 1100 net si bonuri de masa in valoare de 200 ron ei imi opresc in fiecare luna suma de 900 lei. Eu urmand sa primesc la fiecare sf de luna o chitanta de 900 ron +200 lei numerar si bonurile.... Intrebarea mea este următoarea. : Au dreptul sa procedeze in asa fel
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 28 August 2014
Nu trebuie sa acceptati o procedura care incalca legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire salar- detin un pfa, si am un angajat, cu multe amenzi ... ciubi28 ciubi28 proprire salar- Detin un pfa, si am un angajat, cu multe amenzi , aproximativ 5000 de lei ,angajat cu jumate de norma (4 ore pe zi , 900 de lei salar net) si ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu ContSters232561 ContSters232561 Buna seara! Am un salariat angajat cu 4 ore pe zi , avand un venit brut de 450 ron, respectiv 356 ron net(jumatate din salariu minim net pe economie). Am ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu pentru amenzi AnaBuzatu AnaBuzatu Este obligat angajatorul sa iti puna oprire pe salariu datorita amenzilor de circulatie?? In ce proportie??? (vezi toată discuția)