in data de 5 mai 2012 in jurul orei 15 un baiat de 18 ani au avut o altercatie pe strada
dupa ora 22:00 parinti baiatului de 18 ani sa pomenit in curte cu trei insi inarmati cu bate ca sal omare pe baiatul lor leau spart geamurile lau batut pe mama si pe baiat in timp ce tatal se lupta cu el au fost amenintati cu moartea de catre acestia li sa adus vatamari corporale baiatu si mama au scos certificate medicolegale fratele mai mare al baiatului de 18 ani care erea acas nu a luat parte la scandalul de pe proprietatea lor doar a sunat la 112 si a vazut evenimentul!!! a sosit politia la fata locului sa incheiat proces verbal cu tot ce sa intamplat ! Dosal de la politie a ajuns la Parchetul ALEXANDRIA de atunci dosarul se musamalizeaza nu ne-am pus avocat am asteptat raspunsul procurolului neam interesat de dosr si ni se spune ca e in lucru acest dosar nu trebuie sa aiba si el un termen . sesizari sau facut la CSM si Ministerul Justitiei !! si chiar astazi 27-august-2014 in urma unei reclati facute la parchetul Alexandria a venit un raspuns din care reiese ca dosarul din 2013 se afla spre solutionare la procuror din data de 22-04-2014 urmand ca in rapor de probele administrate la dosar sa se emita intrun termen rezonabil prevazut de lege o solutie legala! Inculpati fiind icercetati pentru infr. prev. de art. 253 N.Cod penal , art 206 N.Cod penal, art 180 N.Cod penal si art. 224 !
Daca vi s-a raspuns concret ca exista dosar in cercetare,asteptati solutia procurorului care va analiza competent actele din dosar si in final va dispune solutie
Daca nu veti fi multumiti de solutie,o puteti ataca la forul ierarhic superior
Cercetare penala
midrum740
am fost cercetat penal in anul 1997 pentru o fapta care a fost prescrisa si faptuita in 1994, neglijenta serviciu. Dosarul a fost clasat si emisa rezolutie de ... (vezi toată discuția)