avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa cu suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa cu suspendare

Buna!
Am fost condamnat definitiv in anul 2009 pentru trafic de influenta la 2 ani cu suspendare si inca 2 ani perioada de incercare. In timpul perioadei de incercare am mai savarsit o fapta penala fara sa imi dau seama si fara intentie, pentru care am fost trimis in judecata pentru aderare la grup infractional, complicitate la spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala. Va rog sa imi spuneti daca acum mai pot fi condamnat tot cu suspendare. Cea de-a doua fapta am savarsit-o in timpul perioadei de incercare, iar urmarirea penala a inceput cu 3 zile inainte de de expirarea acestei perioade de incercare.
As vrea sa va mai precizez ca faptele de care sunt acuzat in cel de-al doilea dosar le-am recunoscut in fata procurorului, dar nu le-am comis cu intentie si habar n-am avut in ce am intrat cand le-am comis. Am fost imputernicit de catre administratorul unui SRL si am efectuat o perioada relativ scurta tranzactii bancare.
O analiza de caz o va face avocatul pe care il angajati, noi va putem ajuta cu o parere orientativa din informatiile pe care le furnizati, iar concluzia cred ca ati inteles-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare sau tot suspendare? Imparatul Imparatul Varul meu a fost condamnat la 6 luni cu suspendare pt. o infractiune cu intentie, dupa vechiul cod penal. I s-a stabilit un termen de incercare, care inca nu ... (vezi toată discuția)
patru dosare penale - contopire pedepse, posibilitate eliberare conditionata maneageorge99 maneageorge99 Buna ziua !Am ispasit 2 ani dintr-o pedeapsa cu executare de 4 ani si m-am eliberat conditionat in iarna anului 1998. In anul 2000 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Constatare recidiva infractiune cu amenda asaofi asaofi Buna ziua, Infractiune de 1-3 luni inchisoare sau amenda. Faza: trmitere in judecata inculpat, prin rechizitoriu Asteptari sentinta: 100zile amenda x 30 ... (vezi toată discuția)