avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie crestere al doilea copil - fara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie crestere al doilea copil - fara pauza intre cic

buna ziua,
eu si cu sotul meu ne dorim inca un copil, avand deja un baietel de un an si o luna; la directia de munca si protectie sociala din str hambarului nu am reusit sa prind azi pe cineva la telefon, dar poate ma ajuta cineva cu o informatie sigura despre cum se va calcula indemnizatia daca voi naste al doilea copil inainte ca primul sa implineasca doi ani? nu voi avea pauza intre cele doua cic-uri... iar firma la care lucrez s-a inchis anul acesta in ianuarie, desi acest lucru nu cred ca ma va afecta; acum primesc indemnizatie de 85% din veniturile nete obtinute in cele 12 luni inainte de nasterea primului copil.
Desigur ca voi intreba chiar la directia de munca si asistenta sociala, dar pana atunci poate ma ajutati voi cu o parere.
va multumesc frumos,
o zi buna tuturor

Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 09:50, 21 Mai 2009
1. In cazul dvs se prelungeste concediul, pana cel de-al doilea copil implineste doi ani
2. Ar fi intr-adevar o premiera sa se nasca cel de-al doilea copil inainte de primul. :O
draga pakos, in mod sigur ti-ai dat seama ce am vrut sa spun, adica sa se nasca inainte ca primul sa implineasca doi ani, m-am grabit si asta a iesit; dar asta e, e mai bine sa ne luam peste picior...
oricum nimeni din cei ce mi-au raspuns nu au venit cu informatia corecta de la bun inceput, desi unii sunt si consilieri juridici....
o zi buna tuturor
draga stressy, dupa cum ti-ai dat singura seama, mi-am dat seama ce ai vrut sa spui. Intentia la pct 2 nu a fost sa te iau peste picior, ci a fost o gluma. Imi pare rau ca ai inteles gresit.
edit: raspunsul pe care l-am dat se referea la cazul nr. 2 despre care vorbeai, in cazul in care calculul de 85% din venituri se incadra sub 600 lei.
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2009
pakos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil IANISEL IANISEL Buna ziua In prezent ma aflu in concediu ingrijire copil, si eneficiez de 85% din venituri.aceste se va finaliza la data de 29 .10.2010. Sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 2 ani enikohorst enikohorst Buna ziua, As avea o intrebare destul de simpla: momentan sunt in concediu de crestere a primului meu copil pana in aprilie 2009. In luna martie 2009 insa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)